Bosbaan voorjaarsregatta

nieuws

Fairness update: Geen maatregelen!

Zo 17-04-13:00 GROEN Het stralende weer en de milde wind zorgen ervoor dat er deze middag geen fairness maatregelen nodig zijn. Zorg wel dat je je goed insmeert en genoeg water drinkt in de zon.

Fairness maatregelen zondag

Za 16-04-19:00 ORANJE Morgen is de weersvoorspelling weer goed met maximaal 17 graden en dezelfde windkracht als vandaag. Vandaar dat de time-trials net zoals zaterdag in baan 6 gevaren gaan worden. De rest van de voorwedstrijden zullen op de meest eerlijke banen 1-6 plaatsvinden met dezelfde vaarregels als zaterdagochtend. Alle vaarregels zijn weer te vinden op de website. Morgen zullen wij verder communiceren over eventuele maatregelen in het finale blok.

Aanpassingen in vaarregels door Fairness

Vr 15-04-20:00 Oranje De weersvoorspelling is nog steeds lekker zonnig en droog alleen zijn er wel windvlagen in de ochtend op zaterdag. Om de time-trials eerlijk te laten verlopen zal deze verroeid gaan worden op baan 6. De aangepaste vaarregels zijn te vinden op onze website. De rest van de voorwedstrijden zullen op de meest eerlijke banen 1-6 plaatsvinden. Morgen zullen wij verder communiceren over de eventuele maatregelen van zondag.

Loting staat online!

De loting voor aankomend weekend staat online. Deze is te vinden op time-team. Voor de junioren van het NK nogmaals de herinnering dat er 10 euro (cash en gepast) borg ingeleverd moet worden voor de rugnummers. De rugnummers kunnen vanaf 2 uur voor de eerste start worden opgehaald bij het secretariaat in de finishtoren. Na de time-trials kunnen de rugnummers weer ingeleverd worden, deze zijn niet nodig voor de finales.

Connect

Volg ons ook op Facebook en Instagram voor updates!