CALCO voorjaarsregatta

nieuws

Kwalificatie ranking NK

Na twee zonnige mooie dagen en spannende wedstrijden is hier de ranking voor de NK kwalificaties. Deze zijn tot stand gekomen met inachtneming van onze regelementen en de NK regelementen die te vinden zijn op: https://knrb.nl/evenement/nationale-kampioenschappen/. Voor vragen kunnen jullie mailen naar wedstrijdleiding@voorjaarsregatta.nl. Het was een drukke wedstrijd en qua tijdschema gaan we nog evalueren hoe het volgend jaar beter een plek kan krijgen in de wedstrijd om iedereen te faciliteren.

 LET OP: een plek in de top 24 betekend plaatsing voor het NK op de Hollandia maar hiervoor dient de ploeg zich nog wel gewoon in te schrijven via FOYS .

Met vriendelijke groet, de wedstrijdleiding, jury en organisatie van de Calco Voorjaarsregatta.

 

 

Fotofinish

Rerow LHG-B 1x

Door een exact gelijke finish zullen twee ploegen vandaag om 13:58 een rerow roeien om te bepalen wie er naar de finale gaat. Wij wensen beide succes!

 

Livestream link

Meekijken met de wedstrijd? Klik hier om via de livestream je favoriet aan te moedigen!

Let op, er is ons ter ore gekomen dat er een phishing link op het internet (youtube, nep account onder onze naam) te vinden is. Via onze officiele kanalen is de echte link te vinden, eveneens op roeien.tv en time-team.

 

Loting is bekend!

De loting voor aankomend weekend staat online. Deze is terug te vinden op Time-team. Ook zijn de rugnummers voor de timetrials van de J16 1x, J18 1x, M16 1x en M18 1x (kwalificatieronde NK klein) bekend. Na de time-trials kunnen de rugnummers weer ingeleverd worden, deze zijn niet nodig voor de finales.

Let op! In verband met een onverwacht groots aantal inschrijvingen zijn wij genoodzaakt maatregelen te treffen met betrekking tot de dagindeling. Pauzes zijn ingekort, velden met <4 inschrijvingen zijn geschrapt, eveneens alle B-finales van niet klassementsvelden. De F(en lagere) finales van de J16 en J18 skiffs worden van zaterdag naar zondag verplaatst. Alle NK-plaatsing finales zullen verroeid worden volgens oorspronkelijk schema. Klik hier voor het uitgebreide nieuwsbericht.

 

Belangrijk: Aanpassingen schema door drukte

Beste roeiers, coaches, stuurtjes en verenigingen,

Door een onverwacht groot aantal inschrijvingen en regels van de KNRB die ons erop wijzen onze eerste starttijden zoveel mogelijk tussen 9:00 en 18:00 te houden, hebben wij maatregelen moeten treffen om alle wedstrijden binnen ons programma te passen. Als eerste zijn de pauzes iets ingekort. Daarna zijn volgens de prioritering zoals die vermeld staat in ons Fairness Protocol velden met minder dan 4 inschrijvingen en alle B-finales van de niet-klassementsvelden geschrapt.

Deze maatregelen geven helaas té weinig speling, waardoor wij genoodzaakt zijn om ook binnen de junioren skiffvelden maatregelen te treffen. Dit betekent dat een deel van de finales van de J16 en J18 skiffs verplaatst zal worden van zaterdag naar de zondag. Dit betreft alle finales vanaf de F-finale omlaag. De A t/m C finale en de 2 herkansingen zullen dus op de zaterdag verroeid blijven worden. Alle finales die invloed hebben op de NK-plaatsing zullen dus verroeid worden volgens het oorspronkelijke programma, zodat roeiers door deze maatregel niet benadeeld zullen worden in hun NK-traject.

Wij hopen op jullie begrip en kijken uit naar een gezellige volle wedstrijd. 

 

Bij vragen kan contact opgenomen worden met wedstrijdleiding@organisatie.nl. 

 

Voorlopige blokindeling

Nog iets meer dan een week tot de wedstrijd! Hier kunt u de voorlopige blokindeling vinden. Let op, het gaat hierbij dus om een voorlopige blokindeling, deze is alleen indicatief en zal na de sluiting van de inschrijvingen definitief gepubliceerd worden. De inschrijvingen sluiten 9 april, klik hier om u in te schrijven op de KNRB inschrijfwebsite. 

 

Connect

Volg ons ook op LinkedIn en Instagram voor updates!