Bosbaan.voorjaars.regatta

nieuws

Bosbaan Voorjaarsregatta 2021 afgelast

Tot onze grote spijt moeten wij helaas mededelen dat de eerste editie van de Bosbaan Voorjaarsregatta, die plaats zou vinden op 10 en 11 april, niet door zal gaan. Aan de hand van de huidig geldende maatregelen acht de organisatie het niet mogelijk om de wedstrijd plaats te laten vinden. Wij hebben als organisatie uitvoerig alle opties doorgelopen en zijn daarbij tot de conclusie gekomen dat ook het organiseren van een kleinschalige wedstrijd niet meer tot de mogelijkheden behoort. De voornaamste redenen hiervoor zijn dat vergunningen voor evenementen momenteel niet worden toegekend en reisbewegingen zo veel mogelijk worden afgeraden.

De reden waarom er nu al wordt gekozen voor afgelasting van de wedstrijd is om roeiers, wedstrijdorganisaties en de KNRB zo snel mogelijk duidelijk te geven. Voor vragen met betrekking tot de afgelasting kunt u contact opnemen via organisatie@voorjaarsregatta.nl

Wij hopen u allen volgend jaar te mogen verwelkomen op de Bosbaan Voorjaarsregatta 2022!

Coronavirus update 27/01/2021

Op 10 en 11 april staat de eerste editie van de Bosbaan Voorjaarsregatta op het programma. In verband met de ontwikkelingen rondom COVID-19 is het nog onbekend of de wedstrijd zijn doorgang kan vinden en in welke vorm dit zal zijn. De voorbereidingen zijn in volle gang en er zijn verschillende scenario’s uitgewerkt, passend bij mogelijk te verwachten aankondigingen omtrent het virus. Voor nu wordt er uitgegaan van een minimaal scenario met een beperkt wedstrijdprogramma, waarin prioriteit zal worden gegeven aan de kwalificatieronde voor het NK Klein junioren en de Developmentklassementen. Ondanks dat de Bosbaan Voorjaarsregatta dit jaar hoogstwaarschijnlijk niet in volle glorie zal kunnen plaatsvinden, doen wij ons uiterste best om een aangepaste vorm van de wedstrijd neer te zetten en voor het eerst sinds de NSRF Slotwedstrijden in 2019 weer een Nationale Wedstrijd op de Bosbaan te organiseren. Hierbij houden wij uiteraard rekening met de maatregelen en adviezen van de overheid.

Op 10 februari zullen wij een nieuwe update over de ontwikkelingen van de organisatie plaatsen en uiterlijk 10 maart, 4 weken voor het weekend van de Bosbaan Voorjaarsregatta, zal worden bepaald of de editie van 2021 plaats zal vinden.

Coronavirus Update 18/12/2020

Zoals je misschien al had verwacht, zijn wij druk bezig met alle reglementen en scenarios voor de wedstrijd wat betreft de huidige pandemie. Wij houden rekening met het feit dat de wedstrijd wellicht afgelast kan worden wegens toekomstige maatregelen omtrent het coronavirus. Volg deze pagina en de reglementen pagina om up-to-date te blijven!

Welkom bij de BVR!

10 en 11 april is het zo ver! De eerste editie van de nieuwe wedstrijd, georganiseerd door RSVU Okeanos en AUSR Orca, gaat over een paar maanden al los. Momenteel zijn wij als organisatie druk bezig met de voorbereidingen. Er moet natuurlijk rekening gehouden met veel verschillende zaken: de standaard zaken zoals Financien en Catering worden geregeld, maar ook bijzondere zaken zoals het Coronabeleid. Op deze website vind je in ieder geval alle informatie met betrekking tot de Bosbaan Voorjaarsregatta!

Connect

Volg ons ook op Facebook en Instagram voor updates!