bosbaan voorjaarsregatta

Veelgestelde vragen

Voor welke nummers zijn er rugnummers nodig, waar kan ik deze ophalen en voor hoe veel borg?

Rugnummers zijn nodig bij de time-trials voor de kwalificatie van het NK klein junioren en kunnen opgehaald worden bij het secretariaat in de finishtoren tegen 10 euro contant aan borg. Dit geldt dus alleen voor de voorwedstrijden. Na de voorwedstrijden mogen de rugnummers weer ingeleverd worden bij het secretariaat.

Is het mogelijk om de trainen tijdens de wedstrijd?

Het is niet mogelijk om op de baan te trainen tijdens de wedstrijd, ook niet in de pauzes. Wel is het mogelijk om richting de ringvaart te roeien via de oproeibaan met inachtneming van de op dat moment geldende vaarregels. Stuur van tevoren een mail naar wedstrijdleiding@voorjaarsregatta.nl en meld je voordat je je boot pakt bij de kamprechters op het vlot.

Zijn er mogelijkheden om op te warmen tijdens de BVR?

Bij de vlotten is een tent ingericht met spinfietsen en ergometers om op te kunnen warmen.

Is het mogelijk mijn boot te proefwegen op vrijdag?

Het is mogelijk je boot op vrijdag proef te wegen van 17.00 tot 18.30 uur in de materiaalloods van Okeanos bij de vlotten. Daarna is dit mogelijk vanaf de eerste starts van de dag, mits dit niet de botenweging belemmerd.

Is het mogelijk om boten te delen?

Het delen van boten geschiedt altijd op eigen risico. Het is niet mogelijk om boten te delen tussen velden die starten in hetzelfde blok.

Zijn er fietsen te huur op de BVR?

Er is een gelimiteerd aantal fietsen beschikbaar om te huren op de BVR.