CALCO voorjaarsregatta

programma en inschrijven

De Voorjaarsregatta is onderdeel van het KNRB development klassement en het KNRB junioren instroom klassement (JIK). Voor de meer ervaren wedstrijdroeiers zijn er onder andere velden uitgeschreven ter voorbereiding op het NK klein een week later. Daarnaast is de Voorjaarsregatta de kwalificatiewedstrijd voor het NK klein voor junioren.

Op woensdag 1 april openen de inschrijvingen van de voorjaarsregatta. Volg de inschrijvingensite van de KNRB om je in te schrijven!

e velden en blokindeling zoals gepubliceerd in het KNRB Inschrijfprogramma zijn daarbij leidend. De inschrijvingen openen op woensdag 1 april om 08:00 uur en sluiten op dinsdag 9 april om 18:00 uur. Op dinsdag 9 april wordt na het sluiten van de inschrijvingen het voorlopige tijdschema gepubliceerd. Bijschrijvingen zijn mogelijk tot uiterlijk donderdag 11 april om 20:00, wanneer de loting wordt voltrokken. Na de loting en tijdens de wedstrijd kunnen wijzigingen of terugtrekkingen uitsluitend worden doorgegeven via het KNRB Inschrijfprogramma.

Voor het exacte wedstrijdprogramma verwijzen wij je graag door naar de KNRB.