CALCO voorjaarsregatta

Toeschouwers

Vervoer naar de baan

Toeschouwers zijn natuurlijk van harte welkom! Er zijn verschillende manieren om de bosbaan te bereiken: het openbaar vervoer, de fiets of de auto. Wij raden iedereen aan om aankomst met de auto zo veel mogelijk te vermijden en voor het OV of de fiets te kiezen. De organisatie kan niet garanderen dat er genoeg parkeerplekken zijn voor alle bezoekers.

Openbaar vervoer

Om met het openbaar vervoer naar de wedstrijd te komen uit andere delen van het land kun je de trein naar Amsterdam Zuid nemen en daar een OV-fiets pakken, de metro te nemen naar halte Amstelveenseweg of de bus te nemen naar de halte Amsterdamse bos.

Op de Bosbaan

Voor de toeschouwer is het goed vertoeven op de wedstrijd. Zo zijn er voldoende overdekte zitplekken naast plekken in de buitenlucht. Bovendien kan er genoten worden van diverse versnaperingen en is er naast bier zelfs rosé bier vanaf de tap te verkrijgen, maar ook een koffiekraam staat klaar om je te voorzien van een heerlijk koffietje.

Op een livestream kan de wedstrijd op groot scherm bekeken worden, zo krijg je de hele 2km mee! Daarnaast is het mogelijk fietsen te huren om langs de gehele Bosbaan mee te fietsen. Voor €5 kan je één uur een fiets huren. Voor €12,50 mag je hem een halve dag gebruiken (4,5 uur) en voor €17,50 de hele dag (9 uur).

Blijf je thuis? Via time-team kun je nog steeds met de livestream meekijken.